© Sykkelpikene AS

Townie Go!

Spesielt god elsykkel for bysykling og korte distanser

Townie Go! kommer i flere farge, med lavt eller høyt innsteg lavt og i to varianter. Variantene heter 8D og 8i. Egenskapene ligger i navnet "Townie". Det er en relativt kort sykkel med 26" ballongdekk. Rammens unike og patenterte ramme gjør at du får rett rygg, blikket frem og kan sette foten i bakken uten å gå av sete. En perfekt bysykkel, som naturligvis også kan brukes til andre formål, på andre underlag og lengre turer.

De viktigste forskjellene mellom 8D og 8i. 8D er en rimeligere variant sammenlignet med 8i. Motor: 8D har Bosch Active Line. 8i har Bosch Active Line Plus som er en kraftigere motor. Gir: 8D har utvendige gir av typen Shimano Acera. 8i har innvendige gir av typen Shimano Nexus. Bremse: 8D har mekaniske skivebremser. 8i har hydrauliske skivebrems. Bagasjebrett: 8D har ikke bagasjebrett. 8i har bagasjebrett.

Bagasjebrett

Townie Commute Go!

Spesielt god elsykkel for pendling og praktisk sykling

Townie Commute Go! kommer i flere farger og med lavt eller høyt innsteg. Det er en allsidig sykkel med god pass. Store hjul og kraftig motor gjør at du kommer langt på kort tid og helt uten anstregelser. Rammens unike og patenterte ramme gjør at du får rett rygg, blikket frem og kan sette foten i bakken uten å gå av sete. Et buet styre gjør at du sitter som en dronning/konge.

De viktigste forskjellene mellom Townie Go! og Townie Commute Go! Motor: Commute Go! har Bosch Performance Line. Bagasjebrett: Commute Go! har brett både foran og bak. Begge kan tas av om ønskelig. Styre: Commute Go! har buet styre. Townie Go! har et styre som er nesten rett. Hjul: Commute Go! har 28" hjul. Townie Go! har 26" hjul.

Bagasjebrett

Loft Go!

Spesielt god elsykkel for pendling og praktisk sykling

Loft Go! kommer i flere farger og lavt innsteg. Det er en allsidig sykkel med god pass. Store hjul og kraftig motor gjør at du kommer langt på kort tid og helt uten anstregelser. Rammens unike og patenterte ramme gjør at du får rett rygg, blikket frem og kan sette foten i bakken uten å gå av sete. Et buet styre gjør at du sitter som en dronning/konge.

Ace of Spades Go!

Unik sykkel med en sterk personlighet

Cafe Moto Go!

Limited Edition