© Sykkelpikene AS

G

BEHAGELIG

ERGONOMISK

TEKNOLOGI

GLEDE

FRIHET

Electra betyr mye for mange. De som eier en Electra sykkel har ofte et personlig forhold til sin sykkel. Personene bak merket er først og fremst opptatt av å lage sykler og utstyr for dem som bryr seg og er opptatt av detaljer, utseende og god teknikk. Electra eies av amerikanske TREK som er verdens største sykkelprodusent. 

DESIGNED IN USA - MADE IN GERMANY

 Med egen fabrikk i Tyskland har Electra kontroll fra A til Å. Deler og montering planlegges for å gi deg enkel og sikker bruk hele året.

Electra har blant annet patent på "flat foot tecknology". En rammegeometri som gjør at du sitter ergonomisk riktig og kan sette foten i bakken uten å gå av sete. Du sitter oppreist, med blikket frem, slik at vekten av overkroppen følger ryggraden og ned i et behagelig sete. Skuldre, nakke og hofte får en vesentlig mer avslappet stilling. Dette er en foretrukken sittestilling for pendling og bysykling (så lenge du ikke skal sykle fortest mulig). 

PERSONLIG

De som eier en Electra har ofte et personlig forhold til sykkelen sin. Kanskej dekker den et helt nødvendig transportbehov i hverdagane. Kankskje er den helt fantastisk til akkurat deg. Eller kanskje sykkelens personlighet matcher deg.

Electra har sykler, elsykler, sykkelhjelmer og tilbehør med

personlighet og karakter. 

ELECTRA TØR Å GJØRE DET

Det er ikke mange store produsenter som tør å gå like langt som electra i å skape unike egenskaper og design. Blant de villeste ideene som ble en suksess kan vi nevne ringeklokke med pizza og rosa sykkelhjelm med motiv av en katt med reflekterende pilotsolbrille.